ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD. - Увоз на индустриски и машински резервни делови во МАКЕДОНИJА


about us

Веќе од 2013 година ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.:. го снабдува македонскиот пазар со индустриски резервни делови со висок квалитет и со доверба и сигурност на своите клиенти им нуди беспрекорни услуги.

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD. е дел од истоимената германска компанија IMPEXRON GMBH која се занимава со увоз и извоз на сите видови резервни делови од машинската индустрија во целиот свет.

Во ова време на голема пазарна конкуренција, ние ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.. се трудиме да Ви помогнеме и да Ве услужиме со најповолни цени и кратко време на достава на производи од големите пазарни центри како Америка, Јапонија, Турција, Германија, Франција и многу други.

Нашата цел е во најкраток можен рок да Ви ги доставиме тешко достапните производи од меѓународната индустриска мрежа по најповолни цени и со врвен квалитет.

Вршиме увоз на повеќе од 17.000 видови брендови.

Нашата компанија во моментов работи во најразвиените сектори на глобалната индустрија, автомобилската индистрија, индустријата за цемент, железо и челик, текстилната индустрија, прехранбената индустрија, печатарската индустрија, како и бродската, дрвната, шумарската и индустријата за мебел, електричната индустрија, рударската индустрија итн.

Веруваме дека ние ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD. преку квалитетот на своите услуги ја оправдуваме довербата на нашите постојани клиенти и придонесуваме за привлекување на нови.

Нашиот тим ги нуди најконкурентните цени на пазарот и работи динамично на исполнување на Вашите барања.

Со почит,
ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.

customers customers customers customers customers customers customers customers customers customers customers customers
endüstriyel-ürünler

каталог на индустриски делови

Набавуваме многу видови резервни делови, вклучувајќи: пумпи, хидраулична и пневматска опрема, компресори, мотори, филтри, сензори, мерни уреди и машини, електронски компоненти, медицинска и лабораториска опрема, опрема за радари и навигација, системи за контрола и многу повеќе. Работиме со производители како „Сименс“, „Стабилус“, „Алко валвус“, „Рексрот“, „Етипакк“, „Кромсхрудер“, „Еуро моторс Италија“, „Мекеир“, „Шмерсал“, „Елтра“, „Хофман“ и многу други.

Преземање Преглед

КОНТАКТ

пополнете го полето

Ве молиме, поминете низ потврда на recaptcha

Нови ПРОИЗВОДИ

Meister
Winsmith, Inc.
Bernard
Italvibras
Voltronic Power
Tünkers
COPLEY CONTROLS
COPLEY CONTROLS
Hartmann
SC Hydraulic
HY-PRO
HY-PRO
HY-PRO
HY-PRO
HY-PRO
Römheld
Westlock
CZ Explosion-proof
REIMELT
Chemguard

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ