logo

Продажба на 3M во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на 3M со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката 3M

003-00-58PEU

Полнач на батерии

007-00-64P

Батерија

02048

Хартија од песок

049-18-02P1

Лента за глава

09628

5 инчен M14CAP: 120 MM / финес го врати СЕТ

1000040547

230X280MM, P1000, WETARDY, 314

10126-3000PE

Конектор

10150-3000PE

Конектор

10326-52A0-008

Куќиште за конектор

10350-52A0-008

конектор

1181

ЕМИ бакарна фолија екранировка

13441

Рачка за пескање

13444

филм ролна за дискови

14736U

Диск за финиширање

14736 76

диск зa финиширање

16000

систем за подготовка на боја

16001

систем за подготовка на боја

16033

Адаптер / PPS Совет 3

16036

АДАПТЕР

16114

систем за подготовка на боја

16115

систем за подготовка на боја

1838 B / A 1,8 L

епоксидно лепило

1838 B / A 280 ML

епоксидно лепило

2012

МИКРОФИБЕР КРПА

2061

230X280MM, P1200, WETARDY, 314

2066

230X280MM, P400, WETARDY, 314

2067

30X280MM, P360, WETARDY

2068

230X280MM, P320, WETARDY, 314

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ