logo

Продажба на 555 Motors во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на 555 Motors со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката 555 Motors

2 X 8 WYP X 4 STAGE R.P.M : 3000

Волти: 380 v. Ph: 3. 50 Hz. За изолација на класа (F) Lub. : маст Собна температура : 50 C Доказ за експлозија : (EX) класа 1, поделба 2, група D

A 110 - 30

KONTAKTOR

A 95-30

контактор

CA 5 -10

АСИСТЕНТ КОНТАКТ

CA 5-01

АСИСТЕНТ КОНТАКТ

CAL 5 -11

АСИСТЕНТ КОНТАКТ

M2AA 180M4

ПРИРАЧНИК НА МОТО-ТРИ ФАЗИ

M2BA 400LKC 6EEXE11T3 B3 W

Сериски број: 3229118 2633XM

M2QA 315 L4B4

Моторните трофазни индукција, КОД: 3GQA 312 502 -ADA, 160 kW; 400 V Делта, 50 HL

M2QA132M4A

МОТОРНИ трофазни индукција, заостаната. КОД: 3GQA 132301- HAD

M2QA160M4A

МОТОРНИ трофазни индукција, PRCO.CODE: 3GQA1623Q1-HDA

M3BP180 MLC4

 25.3 KW 440 V 60 Hz 1764 вртежи во минута 40,06 A 3 марки

RKP-7700120083-KM/SA ,TYPE QU315 S4 AK

3 фаза мотор 50HZ 380V СТАР 110kW, GS: 724561 Z01, COSO: 0.85 205AMP 1485 вртежи во минута IP: 55 Класа: F

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ