logo

Продажба на ABAC во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ABAC со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ABAC

BF ABAC

филтерска единица за компресор ABAC ФОРМУЛА

STO ABAC

Масло температура мерач за STO ABAC компресор

THERMOSTATIC VALVE АВАС

На компресорот ABAC ФОРМУЛА

VR ABAC

исклучување притисок вентил мин VR ABAC на компресорот ABAC ФОРМУЛА

DNX 7500 P/N: 6211452400

филтерскиот елемент

LD 200

ABAC компресор

B 7000 10HP

компресор

Ab-7161400

VBostitch Замена глава

6211475800

Филтер за компресор 5900/6000

BD1

Воздушен компресор

BD1/30 FM1 SIL

Воздушен компресор

B7000/500

Компресор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ