logo

Продажба на ABB SAGE во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ABB SAGE со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ABB SAGE

HA3/BEU36-40-32

Прекинувач-33KV Стапка напон 36KV Номинална Терминал струја: 4000A Кратко време на струја: 31.5 КА / 3s SF6, VImp = 170 kV

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ