logo

Продажба на ABC diesel во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ABC diesel со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ABC diesel

REF. 620051110702

SEAL НАСЛОВНАТА R / P REF.620051110702 P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.100035050400

ПРЕЦИЗНО O-прстенот

REF.100035063400

ПРЕЦИЗНО O-прстенот P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.100035307600

ПРЕЦИЗНО O-прстенот P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.610045110111

Термостатски ЕЛЕМЕНТ ASSY. 45 ° C

REF.620001901803

Crankcasedoor печат О-прстен (шупливи)

REF.620008110301

Пополнувач (цилиндар блок - Лагер)

REF.620008110403

ПРЕЦИЗНОСТ SEAL O-RING

REF.620009900115

КЛИПНИ

REF.620009900210

Хромирана ПОЖАР RING

REF.620009900402

КОМПРЕСИЈА RING

REF.620009900511

НАФТА стругалка RING

REF.620010110301

Лежишта HEAD P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.620010710206

Поврзување прачка Болт

REF.620010900104

ПОЛОВИНА лого - TOP MIBA

REF.620010900204

ПОЛОВИНА COUSSINETINFERIEUR P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.620011900702

ИНДИКАТОР со рачка славина P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.620014111502

SEAL-O-RING

REF.620014111602

O-прстенот P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.620021902001

JOINT TUBELURE P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.620023900401

JOINT P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.620024900107

SEAL ПРАВОАГОЛНИ P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.620030110005

Пумпа за масло P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.620031110404

Филтер кертриџ P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.620032110602

Филтерскиот елемент R / P REF.620032110602 P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

REF.620035110101

Термостатскиот елемент 75 ° C

REF.620040110902

Прстен за дихтување пумпа за вода P / генератор 1420KW ТИП 8DZC-750-179-електрана HFO 4.5MVA 750tr / min РЕЗУЛТАТ НАПОН 400V DIESEL ABC

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ