logo

Продажба на ABEL во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ABEL со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ABEL

18387.

Електромагнетниот вентил со интегриран гас 0-25 бари

19670

Цилиндричен агол на моторниот лежиште со валјак за пумпа за миење вода (Abel PD 57)

19673

Вдлабнато моторно лежиште со лежиште со лежиште B-страна за пумпа за миење вода (Abel PD 57)

24459

Обложување на цилиндар со притискање на филтерот за напојување на пумпата (Abel SM-G-KK364)

36337

Притиснете го филтерот за пумпа за напојување (Abel SM-G-KK364) Безбедносен вентил

601-005

Манометар за пумпа за миење вода (Абел PD 57)

942-006

Самостојно лежиште за валјак за пумпа за дозирање (Abel DK-G-H80)

966-147

Магнетна калем за пумпа за миење вода (Абел PD 57)

MEMBRANE COLLARS SM-G-KK 364

налог бр: 5200076-02

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ