logo

Продажба на AB TRASMISSIONI во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AB TRASMISSIONI со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AB TRASMISSIONI

1055800

flexible coupling

3020800EX

coupling

A065B045D.042

BUSSOLA CONICA (25-17) D.42

GUMMIELEMENT

гума член

I 42-12V

електромагнет

HFL 3000

грејач

BD 145/75 SAE 3

Спојка

4200002

Гумен прстен Тип 200

HFL 2000

грејач

C423MV12c

електромагнет

4080010

RUBBER ЕЛЕМЕНТ

4060002

конектор спојка

4080001

Флексибилен елемент

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ