logo

Продажба на ACC во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ACC со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ACC

10016.00014 EB 95C52 – 160 WATT

Burner Motor,50, 084216 439 – 1N, 5395 CEB 0L, 230 V~, 50/60 Hz, 5 MF, 400 V~ DB, 2790/3350, 1/Min.,1.05 / 1.15 AMP. EN – 60034.1, ISO: K.I.F

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ