logo

Продажба на ACHENBACH во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ACHENBACH со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ACHENBACH

CALORIC KODU: 05.01.07

Сигурносен вентил-DN 20 PN40 / 16-05.01.07 ТИП: 12 902 Дијаметар: DN20 / 32 Притисок: PN40 / 16 Тип на врска: прирабница Капацитет: 200 kg / h Калорична КОД: 05:01:07 10 бар во собата SERTİFIED

CALORIC KODU: 05.06.02

MOTOR вентил за контрола-05.06.02.00.00 Дијаметар: 25 mm (DN 25) Притисок: 16 bar (PN16) Калорична КОД: 05:06:02

CALORIC KODU: 05.20.15

Термостатски вентил-05.20.15.00.00 Совет: L1S G 1/2 "/ 6 Капа: G 1/2 " Калорична Kodu: 05.20.15

NRR2-2

Контролер за ниво на вода

NRS1-7

SU SEV.GUVEN.SINIRLAYICI NRS1-7 Нивото на водата сигурносни НИВО ограничувач 230 V + / - 10%, 50/60 Hz, 10 mS / cm на 25 ° C кога се користи во комбинација со ниво електрода без мерни продолжување површина (келија постојана C = 0.3)

6518

вентил за контрола на

SV-DR12/32-US IWN

repait комплет

ZW00007137

поддршка железнички STSV 40x22x800 N800

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ