logo

Продажба на ACI во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ACI со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ACI

CY0408409000

(SKU 15020249605,(USPP) ACI - CAM SWITCH 1PH/5HP/120VAC 3PH/32.5HP/600VAC)

10176377

термоспој

A/TT100-R-4-EXPL - not available , alternative - TA2105

СЕНЗОР НА СОСТОЈБА НА ТЕМПЕРАТУРА СОСТОЈБА, ИЗВРШУВА PRЕ ПОВЕЕ СО ИЗВЕСТ 4 - 20 mA, РАКОВНА РАБОТНОСТ -40 ° C до 150 ° C, МАТЕРИЈАЛ СТЕЛЕН СТИЛ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ