logo

Продажба на ACOPOS во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ACOPOS со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ACOPOS

0-900-15-111-1

SERVO AMPLIFIER

1016 MAACP5

regulator type, 1016 63570184351 INPUT - 3X400-480Vac OUTPUT - 3X0.....480Vac 0-1.6A;-1.2A 0-500HZ MODEL NO. MAACP5H-X VERSION 2

1022,

drive

1090.

drive

8AC120.60-1

ACOPOS plug-in-модул, EnDat енкодер интерфејс

8V1022.00-1

Потекло. AT - тарифен број Царинската управа. 90328900 ACOPOS серво диск, 3x 400-480 V, 2.2 A, 1 kW, линија филтер и Сопирање отпорник интегрирани

8V1045.00-1

Потекло. AT - тарифен број Царинската управа. 90328900 ACOPOS серво диск, 3x 400-480 V, 4.4 A, 2 kW, линија филтер и Сопирање отпорник интегрирани

8V1045.00-2

ACOPOS серво погон

8V1090.00-1

Потекло. AT - тарифен број Царинската управа. 90328900 ACOPOS серво диск, 3x 400-480 V, 8.8 A, 4 kW, линија филтер и Сопирање отпорник интегрирани

8V1090.00-2

ACOPOS серво диск, 3x 400-480 V, 8.8 A, 4 kW, линија филтер, Сопирање отпорник и електронски безбедна рестарт инхибирање интегриран

8V1180.00-2

(Ursprungsl AT -. Zolltarifnr 90328900. ACOPOS серво дискови, 3x 400-480 V, 19 А, 9 kW, линија филтер, кочење отпорник, DC напојување и електронски безбедна рестарт инхибирање интегрирани)

8V1320.00-2

ACOPOS серво диск, 3x 400-480V, 34A, 16kW, линија филтер, Отпорник, DC напојување Kerin и електронски безбедно Рестартирајте го инхибираат интегриран

BV105-00-2

серво

ENDAT 2.20 BOARD

мулти Плус

MAACP5

regulator type, 1016 63570184351 INPUT - 3X400-480Vac OUTPUT - 3X0.....480Vac 0-1.6A;-1.2A 0-500HZ MODEL NO. MAACP5H-X VERSION 2

X64 8164 T 4000 75,000-1

Inverter 0,75 KW 1 HP 380/500 V

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ