logo

Продажба на ACS Angelantoni во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ACS Angelantoni со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ACS Angelantoni

4490/A

filter dryer, solid core, 48CU, IN, Used for HVAC UNITS:40-660-HZ-011A/B,60-660-GA-101A/B/C,102A/B IN SS5, 50-660-GA-201A/B/C,202A/B IN SS6 (FOR AVABILITY SEE DUPLICATED CODE:2010282-A)

COVER WITH PLASTIC FOR DCTC1200P

Покријте со пластика за коморите со спреј за сол DCTC1200P

CTS 1

Corpse lifter

FRL 360 V-GL

Pharmaceutical refrigerator 360 ltrs

FRL-260V-AL +4/+14

Medicine cabinet

H 72 B

Blood bank refrigerator

MOUNTING GLUE FOR DCTC1200P

Mounting glue for DCTC1200P salt fog cabinet

PMB 2/TN

Morgue refrigerator, front loading, capacity 2 corpses

SALZSPUHDUSE MWC 120

air is mixing with the water spray nozzle for DCTC600 P model machine

133871

ЕЛЕКТРИЧЕН МЕХАНИЗАМ ЗА РЕКОРДЕР

426830

ПВЦ адаптер

DY60 T

Температура тест Дискавери, Вид DY60 Т

DY60 TC

Температура тест Дискавери, Вид DY60 TC

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ