logo

Продажба на ACS CONTSYS во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ACS CONTSYS со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ACS CONTSYS

111000004, BWSA03HP011A/ 20.000mm

Hydrostatic level measurement with amplifier

MZA-03

Multifunction Timer,MZAN 0,1s-100h/DC/24-250V DC

MZAN 0,1S-100H/24-240V UC

Multifunction Timer 0,1s-100h/DC/24-250V DC

SCM 200 2 GA 01 S

Vibrationsgrenzschalter für Flüssigkeiten, kleine Schwinggabel, kleinste Geräteabmessungen. Messstofftemperatur: -40...+150°C; Druck: -1...40 bar

TZV1-500

Sensor

111000074 Type Vibrocont SCM 300 K 2 GA 01 S

Компактен прекинувач вибрира ниво

111000074 Type Vibrocont SCM 300 K 1 GA 01 S

Компактен прекинувач вибрира ниво

L L 2 0 V C A 1 S 0 (111000044)

Капацитивни сензор ниво за течности и цврсти материи во секторот за хигиена

SCM 300 R 6 GA 02 S

прекинувач на ниво на точка за течности.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ