logo

Продажба на AC Motoren во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AC Motoren со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AC Motoren

ACM 180 L4 / HE

electric motor 22KW 1470RPM 14.93NM

AEF-024-204B

MOTOR, 204BP/R 0105-0499

COVER FOR FBA 90S/4 D71 21 21 87

Cover for FBA 90S/4 D71 21 21 87

EDM-2-B14K-2,2-90L-A-Z0

За заштеда на енергија - три-фаза асинхрони - 3000 моторот вртежи / мин, B14K, 2.2 kW

EDM-4-B35-1,5-90L-A-ZO

Electro motor 3 phases AC - IP 55, Y 440V /60Hz/P=1.32kW/rpm=1715/I=2.64A

EDM-6-B5-0,75-90S-A-ZO

MOTOR,3PH 415V 50Hz IP55

FCA 71B-6

pump , 025/0.3 kw (ICLF: S1, IP55/IEC 34-5 1.56∆ /0.90A★, Cos 0.68/0.68 1080r/min 220-280/380-480V, 60Hz

FCA-90L-6/HE

AC мотор

ACA 90 S

АС мотор

FCM 225 S - 4

IP 55/51/3 X PTC 150 150 ° C HzKv = 37Rpm = 1480H = 66,7

FCPA 71B-4

 MOTOR

FCPA 90L-6/HE

FAN MOTOR 1,1KW 920 RPM

FOM 160MA-4 - 11/13,2 KW.

(1450 r / min. 380-420 / 660-720V 50Hz. 1460 r / min. 380-480 / 660-830V 60Hz. )

FY 80 A-4 NR 0080704A02

(Spindelmotor knife,0,75 KW / 1,58 A / 1380 U/min)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ