logo

Продажба на ADDONICS. во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ADDONICS. со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ADDONICS.

AD25MSD

Addonics - 2.5 "хард диск mSATA

AD2EMSPCI

Addonics - Dual Мини САС конвертор PCI држач носач Двојна внатрешна Мини САС (SFF-8087) за надворешен Мини САС (SFF-8088) мост монтирани на стандардна висина PCI заграда)

AD2EMSRM

Addonics - Dual Мини САС конвертор Прилог верзија (Претвори два надворешни Мини САС (СФФ-8088) конектори во две внатрешни Мини САС (СФФ-8087) пристаништа внатрешно)

ADCFASTHDD

Addonics - CFast HDD адаптер

ADIDESA

ИРО да Serial ATA

ADSAIDE

ИРО да Serial ATA

ADSAIDE44

ИРО да Serial ATA 44 PIN

MSCFASA

Addonics - Внатрешна mSATA SSD / CFast картичка читач / снимач со SATA интерфејс

MSHDUS5C

Addonics

ST5

Addonics - кула за чување на V, базата (320 вати напојување, кабел за напојување, 5 4P Molex моќ конектори (со 5 SATA конектор за напојување адаптери), и упатството за корисник)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ