logo

Продажба на AEG во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AEG со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AEG

(DRIVE END) AM 160 LR4

MOTOR END COVER, 3PH 440VΔ13.2KW 23.6A 1745 RPM

(DRIVE END) AM 180 LR4 NR YDK 4095131

MOTOR END COVER, 3PH 440VΔ26.5KW 43A 1770 RPM

(NON DRIVE END) AM 160 LR2 NR YDK 1494436

MOTOR END COVER,3PH 440VΔ22KW 36A 3520 RPM

(NON DRIVE END) AM 160 LR4

MOTOR END COVER, 3PH 440VΔ13.2KW 23.6A 1745 RPM

(NON DRIVE END) AM 180 LR4 NR YDK 4095131

MOTOR END COVER, 3PH 440VΔ26.5KW 43A 1770 RPM

0290942

Pulse transformer for SCR

029102026

IMRA 96 Power supply card for H/T,029139671

10 (60), 3*230/400 U/KWH96

Три-фаза моќ метар (kWh метар) тип аналогни

133.460

LS220K.22 (220-250V 50 / 60Hz / DC

135.780

Contactor AC 3-пински LS132K.22E44 / AC3-132kW / 400V На намотката 220-250V 50 / 60Hz / завртки

143.011

LS4K.10 (220-230V 50Hz, 277V 6 0Hz)

143.095

LS5K.10 (220-230V 50Hz, 277V 6 0Hz)

1A 400 16 H1

POWER UNIT 16A 400V 1 PHASE

1A 400 60 H1

POWER UNIT 60A 400V 1 PHASE

1S230-60-HRL1

тиристори SWITCH

1A 400-30 H RL 1

тиристори

21010762-19 / AM160LR2

(18,5 KW / 34,7 A / 2930 U/min)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ