logo

Продажба на AEG Powertools во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AEG Powertools со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AEG Powertools

24SPR35

CHARGER, BATTERY, RECTIFIER, COMPLETE, 24V DRG NO: 28850101 ITEM D

24TPR50

CHARGER, BATTERY, 3 PHASE, 400 VAC INPUT 24 VDC, 50 AMP OUTPUT

8000014020

FAN, AXIAL, 230VAC 50/60HZ, 203/239 CFM

PS 441

Насочено време-прекуструјна заштита уред

TYP: 2A 400-170 H 1

Thyristorsteller Thyro-A

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ