logo

Продажба на AEP во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AEP со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AEP

CTCA25K5

Оптоварување ќелија TCA 25 кг IP60 3 метри CABLE

TYPE DF I S/N: 11909

SMART INDICATOR, DATE 09/11, INPUT 2mV/V FULL SCALE 250kg

CCBS8210T5

CBS оптоварување ќелија

CONNDB9FV

ПРИКЛУЧОК монтира на оптоварување ќелија

CCM500K3

оптоварување ќелија

CCM1T3

оптоварување ќелија

TP14LRBH93R10B

Трансдуцерот

TP14LRBC93R10B

Трансдуцерот

EDFI obsolete / replaced by EDFI2

Дигитален покажувач на сила

CTC412710T5

оптоварување ќелија

TP8TXM69500B

Трансдуцерот

EDFW21

Трансдуцерот

CTSAMP6350K5-10V

оптоварување ќелија

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ