logo

Продажба на AERONAUTICAL & GENERAL INSTRUMENTS LIMITED во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AERONAUTICAL & GENERAL INSTRUMENTS LIMITED со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AERONAUTICAL & GENERAL INSTRUMENTS LIMITED

106 0031

RECTIFIER,SEMICONDU

141 0009

(Регулатор на REG1 NSN 5961994538445)

141 0021

(Регулатор на REG4 (2 / Сет) NSN 5961-99-349-5570)

200 2028

(Кондензатор C9 NSN 5910995532504)

200 2114

(Кондензатор C10 / C11 NSN 5910996764465)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ