logo

Продажба на AFI во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AFI со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AFI

MRM 100C

FİBEROPTİC RECEİVER

MTM 100C

TRANSMİTTER FİBEROPTİC

MTM-1485

VIDEO/DATA TRANSCEIVER

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ