logo

Продажба на AGRICHEMA во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AGRICHEMA со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AGRICHEMA

013625-10242-51103

diaphragm valve

03255-02020

3/2-начин вентил GR 110 V - 240 V / 50-60 Hz, -50 ° С до + 120 ° C, Vorst. М. сидро нерѓосувачки челик

10226-01012

3/2-начин вентил V BB 110-240 / 50-60 Hz, до + 120 ° С, со Ауспуси и двојно брадавица

10464-01012

SIKOBETIC 0,5 LTR. со 3/2-начин електромагнетниот вентил до + 120 °, 110-240V / 50-60 Hz

SDAV-10111

3/2-начин вентил вкоренета

693924311650 old code MESO-10025 new code

SPRING; јаже; тесна

MESE-10004

кабелски прибор

MESO-10026

Гасена јаже пролет

MESE-10012

јажиња

MESO-10025

Тесни јаже пролет

41142-1090A/4

Здолниште; прашина; PVC

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ