logo

Продажба на AIRCOM во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AIRCOM со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AIRCOM

PRA10- 1000

Prop.ventil, G1 / 8, 0-10 V, 0 ... 10 бари, 24 V DC, зададена / актуелна вредност 0-10 V

R750-02I

подигнување на проток на волумен

PQ2EE-06

Пропорционален регулатор на притисок

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ