logo

Продажба на AISCO во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AISCO со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AISCO

9905-4108-02

02 (заменува ДЕЛ N °: 10.015.903), DWG. N °: KP-9905-4107-01-02

9905-4108-03

9905-4108-03 (заменува ДЕЛ N °: 10.015.612),

HDRM-18/10-OR90

HYD ADAPTOR

HDRM-18/10-ORX

HYD ADAPTOR

HDRM-22/12

хидраулични адаптер

HDRM-22/22-ORX22

HYD ADAPTOR

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ