logo

Продажба на AI-Tek Instruments во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AI-Tek Instruments со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AI-Tek Instruments

(1-0028 OLD SERIES NUMBER)

брзина собереш

(1-0216)

electrical and physical values are the same/ see technical data in the appendix (PDF)

. 70085-1010-001

SPEED SENSOR

001PST00023 9904 112 31024

stepper motor ID31

0126 CSIMA222A 0256

Temperatursensor

1-0215, 3032.1044.04

High pressure set magnetic pick up 0546 (speed control)Location: compressor stub shaft magnetic pick up gap 1.27+ 0.127,Expl Coil : res 170-210 Ohms,Temperature 54 to 232C

1-0216, 3032.1044.06

GE gas turbine,Flow divider magnetic pick up speed 910,magnetic pick up gap 0-170 + 0.050

1-0216,GE PART NUMBER 185A1117P008

Сензор за ниво на брзина

240923 052/13

bumper 5000588438B0 rayflex; 7000013605A0 F1=600N

299-3-29612-2

breaker, 299-3-29612-2

T77630-10

тахометер

311-01-A50-B03 C01-D01-D01-E10

sensor DIA PROBE : 12 MM LENGTH : 60 MM

311-01-A50-B03-C01-D01-D01-E01 S/N 200902-8895

AXIAL DISPLACEMENT SENSOR,DIA. PROBE : 12 MM,LENGTH:60 MM

67F100

ТЕРМОСТАТ

70085-1010-005

ПАСИВНА брзина сензор

70085.1010.23

PEED DETECT MAG PICK UP

70085-1010-003

AI-Tek Instruments Сензор за пасивна брзина

70085-1010-405

сензор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ