logo

Продажба на AKASHI SEISAKUSHO во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AKASHI SEISAKUSHO со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AKASHI SEISAKUSHO

AVR-150

VIBRATION MONITOR, O-300 UMP-P RANGE 7-200 HZ OUTPUT 4-20 MA DC WITH POWER SUPPLY 110VAC,50HZ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ