logo

Продажба на AKERSTROMS во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AKERSTROMS со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AKERSTROMS

103112-000

- DC / DC конвертор-72-110V Во 13,2V Од 60W

933890-000

CHARGER 12-24V DC 8B / 10B / 12б

MERCURY 12B

Radio system for a new building bridge crane with two trolleys on the crane bridge

940156-000 (SESAM 800)

3-Bef Ѕид приемник 230V антена вклучени

940684-000

батерија

940986-017 obsolete,no replacement

Далечински управувач трансивер

ERA-8B

предавател

K-606C4/90-460

ОСНОВНИ CRANE КОНТРОЛА

947744-000

Батерија

947924-900

предаватели

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ