logo

Продажба на AKH Motor во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AKH Motor со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AKH Motor

DRM 132.2A-6/F

shaft diameter of 42 mm, 1700 rpm, 17 kW, motor

FSTS 132M-4/BF

Motor,Nominal Power 21 Nm Rated Voltage 400 Υ Rated Current 7.5 A Rated Speed RPM -500 to +1500 .... 0 .... Power Factor (cos φ) .78 Frequency 50 Hz Protection Class IP 55 Th. Cl H Rod V to 180 V 14 to rote Engine Serial Number 19945.05/002

SEN132MG-04/B

STALL TORQUE SLIPRING IND MOTOR FOR STACKER PCRD,TORQUE:10.8 NM ,DC ELECTROMAGNETIC BRAKE ON NDE FRAME: SEN132MG-04/B , RPM:1500, 415V,3PH, 50HZ, ROTOR :7.4A , 140V, STATOR: 3.8A, IP55, INS. CL:F

SEN160LG-04/B

STALL TORQUE SLIPRING IND MOTOR FOR RECLAIMER PCRD,TORQUE:29 NM , SPEED:1500 RPM, DC ELEC MAGN BRAKE FRAME: SEN160LG-04/B , FOOT MTG.415V, 3PH,50HZ ROTOR:15A, 190V, STATOR:8.7A , IP55, INS.CL:F,IMB3

6EFT12MG-127B

кочница мотор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ