logo

Продажба на AKKO во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AKKO со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AKKO

PSBNL 5050 S25C

струг мамурлак

AEMR-RD1003-D40-C32-L250-Z02

мелење глава

SRGCL 3232 P20

се враќа

SRGCR 3232 P20

се враќа

APMR XD3207-D40-C40-L350-Z02

Глава за глодање (сфера)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ