logo

Продажба на AKO Armaturen во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AKO Armaturen со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AKO Armaturen

5530057

GASKET FOR COVER,spare part for BOOST FILTER

5560410

QUADRİNG,spare part for boost filter

5577020L

GEAR MOTOR,spare part for boost filter

M100.03X

Футрола за видот нотка: VF, VMC и Соединетите Американски Држави, DN100, природна гума абразија отпорни со зголемување на враќање на сила, T.max.80 ° C

WF100

Монтажа постави DN 100, VF вентили Се состои од: монтажа на цевка, паста, - завртка

ZT6140001778

BUSH,spare part for boost filter

ZT6141002078

BUSH,spare part for boost filter

VMC10.03XK.50G.50

DN10 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, нерѓосувачки челик тело (AISI 316)

VMC15.03XK.50G.50

DN15 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, нерѓосувачки челик тело (AISI 316)

VMC15.03XK.50G.71

DN15 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, ПОМ пластични тело (бела)

VMC20.03XK.50G.30LX

DN20 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, бели алуминиумски тело

VMC20.03XK.50G.50

DN20 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, нерѓосувачки челик тело (AISI 316)

VMC25.03X.50G.50

DN25 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, нерѓосувачки челик тело (AISI 316)

VMC25.03XK.50G.30LX

DN25 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, бели алуминиумски тело

VMC32.03X.50G.50

DN32 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, нерѓосувачки челик тело (AISI 316)

VMC32.03XK.50G.30LX

DN32 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, бели алуминиумски тело

VMC40.03X.50G.50

DN40 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, нерѓосувачки челик тело (AISI 316)

VMC40.03XK.50G.30LX

DN40 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, бели алуминиумски тело

VMC50.03XK.50G.30LX

DN50 Стиснете вентил, природна гума ракав, внатрешен навој конекција, бели алуминиумски тело

VMP20.03XK.71ON 

Стиснете вентил

M080.03SFLF

ракав

M100.03SFLF

ракав

VF100.03X.33.30LA

Вентил

VF050.03X.33.3LA correct PN: VF050.03X.33.30LA

пневматски вентил

VF065.03X.33.3LA correct PN: VF065.03X.33.30LA

пневматски вентил

VF050.03X.33.30LA

Стиснете вентил

VF065.03X.33.30LA

Стиснете вентил

M040.03X

Манжетна за пневматски вентил за стискање

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ