logo

Продажба на AK INDUSTRIES во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AK INDUSTRIES со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AK INDUSTRIES

1CD080-2000-U010-L15-OP-RC

Аналогни сензори позиција

KAB-24V-420A

(Electronic)

PPM12-10-420A-T-KR

ANALOG SENSOR

K4P5M-SW-M12

Кабел со конектор 5M - M12 - 90 степен

VR20-25-G-SR-H ------ Option H is not available with SR connection ; same as VR20-025-G-SR

Линеарен потенциометар 0..25 MM - M12 конектор

CD080-0070

кабел сензор

VR20-025-G-SR

Линеарен сензор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ