logo

Продажба на ALFA во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ALFA со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ALFA

11N size 1"

ball valve full bore

11N size2"

ball valve full bore

20R/T, 22EV 15MM

Ball Valve ( Lever operator with nut locking device ) Socket Weld

65 K2-FRV-7

COUPLING-HYDRAULIC

ALP94UNI

контролор, моќ 85-265 VAC, +24 VDC

AO14013

мобилни маст чаша

NMRV 63/110 WORM GEAR

WORM GEAR(Engine and Gearbox ),MOTORVARIO DOUBLE REDUCTION WORM GEAR i:400

OA11148

LUBRICATION UNIT

OA11174

LUBRICATION UNIT

OA11195

LUBRICATION UNIT

OA13027

LUBRICATION UNIT

OA13029

Подмачкување комплет пумпа

OA14003.

LUBRICATION UNIT

OA14013.

LUBRICATION UNIT

OA14113.

LUBRICATION UNIT

OA20073

LUBRICATION UNIT

OA20094

Воздушна пумпа

OA23040

LUBRICATION UNIT

OA23109

LUBRICATION UNIT

OA32194

LUBRICATION UNIT

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ