logo

Продажба на ALHAN во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ALHAN со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ALHAN

325 CMK 325

Засилени Полиамид (диск опрема)

325 CMK 325A

Зајакнат со полиамид (битанга)

765 К40 040

Големина 299

766 011 004

профил ореви

766 011 017

299 колекции

808 RUL 038 L.1000

ролери синџир

821 BPM 304

Polyacetal ролери касета

384.T15.Z29

Опрема диск Wicker Бенд

766.014.030

Алуминиумски профил капак

766.014.045

Алуминиумски профил капак

765.030.031

Елоксирани алуминиумски сигма профил 30x30

207 CC4 010

ЛАНЕЦ водич-C триење профилот на L: 50 метри

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ