logo

Продажба на ALMEMO во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ALMEMO со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ALMEMO

FD991233VA

Pitot Tube

FHAD4641

Air Humidity

MA25902A

Професионална мерен инструмент со податоци logger функција

MA25904S

Метар ALMEMO 2590-4S 4 влеза, 2 излези, "1 ALMEMO® Грло DC адаптер за напојување, графички приказ 128x64 Поени, 8 линии, осветлен со бели LED диоди се движи за сите ALMEMO сензори, интелигентни мерни дисплеј со Сондата специфични функции, менија програмирање Сензор и уредот параметри со податоци logger функција изградена EEPROM меморија 59 kB (7000 ... 12000 Читања, во зависност од бројот на канали)

MA26908A

Прецизен инструмент за мерење ALMEMO 2690-8A

MA28909

Прецизност мерниот инструмент

Order No. MA24901L (2490-1L)

Мерни инструменти

ZA1909DK5

USB кабел за податоци

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ