logo

Продажба на ALPES TECHNOLOGIES во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ALPES TECHNOLOGIES со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ALPES TECHNOLOGIES

AC-BA-012

собирнички изолатори

SAH0.7-141A

Анти-хармонично реактор 0.7mH 141A

SAH1.04-94A

Анти-хармонично реактор 1.04mH 94A

2014082900021 obsolete, replaced by VH2540-3MONO

кондензатор банка

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ