logo

Продажба на ALTMANN во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ALTMANN со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ALTMANN

104234

потенциометар

P/N: 104235 Type: T18-500

потенциометар

104235 T18-500

потенциометар Отпор: 1 K ohm Толеранција: ± 5% Електричен агол: 316 ° Механички агол: 320 ° Краток спој: 2x2 ° Врска: приклучок конекција Централна монтажа: M9x0,75 Вртежен момент: 0.5 до 1.0 Ncm Вратило дијаметар: 6,00 mm Бранова должина: 9.6 mm Вратило на двете страни: задниот отвор Налево макс. 4 оми

105276 DP113 D2 ZE KL WIDERSTAND: 2/2 K-OHM

Potentiometer,ANGLE:345/360;LIFETIME:10X10E6 LINEARITY:+-0,3%;ELEMENT:NOBLE WINDING;TOR:0,3-0,4

105280 DP113 D2 ZE KL WIDERSTAND: 1/1 K-OHM

Potentiometer DP113 D2 Ze KL Widerstand: 1/1 K-Ohm Toleranz: ±3% Elektrischer Winkel: 345° Mechanischer Winkel: 360° Kurzschluss-Strecke: 0° Ausführung: D2 Anschlussart: Löt-/Klemmanschluss Zentralbefestigung: M12x1 Wellendurchmesser: 6,00 mm Wellenlänge: 20 mm

105538 T18-500 2 K-OHM

potenciometer 2kΩ

1730

PITCH TRANSMITTER BOXEM

DMG22 ZE

potentiometer

DMG22/10 Ze AL Rk

Pontentiometer

NR 901448142

Материјал: 1.4305 X10CrNiS189

T18-500

Потенциометар

8940302562

потенциометар

T18-500

потенциометар

T18-500 (Art.Nr.104235)

потенциометар T18-500

104235 (pack x10pcs)

потенциометар

DP113 Ze HV Mr KL

потенциометар

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ