logo

Продажба на AMC во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AMC со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AMC

DPRAHIR-01 5A400

(DigiFlex Servoverstärker digital, Spitzenstrom: 15 A; Dauerstrom: 7,5 A; Spannung: 100-240 VAC Bitte beachten Sie das jeweils gültige Datenblatt)

DPRAHIR-01 5S400

(DigiFlex Servoverstärker digital, Spitzenstrom: 15 A; Dauerstrom: 7,5 A; Spannung: 100-240 VAC , AC Input Single Phase supply (230VAC) Bitte beachten Sie das jeweils gültige Datenblatt)

DR100RE15A40NAC - obsolete, replaced by DPRAHIR-01 5A400, DPRAHIR-01 5S400

Digital Input sinusoidal brushless servo amplıfıer

MODEL 12A8

Серво-сегашниот контролер аналогни врв струја 12A, континуирано струја 6A, терминал напон од 80 VDC

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ