logo

Продажба на AMPROBE во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AMPROBE со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AMPROBE

3500

Кабел Локатор на Земјата

AMB-110 10000V

Insulation resistance tester

AMPROBE H-PMA

СИЛИКОНСКИ футрола за PM51A, PM53A И PM55A МЕТРИ

AMPROBE PM51A

continuity tester

AM-TMULD-300

Ултразвучно течење детектор

AT4005 CON

110V и 220V штекер

BAT 200

Amprobe Battery Tester BAT 200, with standard accessories, carrying case, batteries, manual, calibration certificate etc. (1.5V to 9V)

BT-250

Amprobe Circuit Breaker Tester BT-250, with standard accessories (Transmitter, Receiver, Carrying Case, batteries, manual, adapter, cables calibration certificate etc

ECB-50A

Amprobe Circuit Breaker Finder & AC Cable Tracer ECB-50A, with standard accessories, (Transmitter, Receiver, Carrying Case, batteries, manual, adapter, cables calibration certificate etc

LH41-A

Ниска струја клешта На Ammeter

MLS55-3

Underground Cable / Pipe Locator Transmitter System Pipe Package Contents: Transmitter Tube

MT5-LEADS

Test Leads Set (Set of three)

SC-3500

Underground Cable / Pipe Locator System 4 "Signal Clamp Package Contents: 4 "Signal Clamp

TIC 410A

Прилагодлив топла прекинувач стап

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ