logo

Продажба на ANASPEC во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ANASPEC со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ANASPEC

60130-5AS

MOG (35-55), глушец, стаорец 5 mg

60666AS

Стрептавидин, HiLyte флуор ™ 555 конјугиран 1 mg

60667AS

Стрептавидин, HiLyte Флуор ™ 647conjugated

60672-H594AS

Стрептавидин, HiLyte флуор ™ 594 конјугиран

72145AS

SensoL Luminiscent Secred Алкални

AS-72146

SensoLyte® pNPP Алкални Фосфатаза анализа комплет Колориметриски * * - 1 комплет

AS-72214

агрегација Kit

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ