logo

Продажба на ANCHOR LAMINA во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ANCHOR LAMINA со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ANCHOR LAMINA

46 KUM

Surface grinding,Size: 405 / Size: 127 X 50

KACVG085-10-GK (Not available)

SLIDE CAM SUSPENDED HALLMARK PR. STRENGTH: 5182NCOURSE: 23.3MM ANGLE: 10 [WIDTH: 85MM WEIGHT: 26,6KG

MGFNS70-00-GK

SLIDE CAM HORIZ. PR. PUNCH. STRENGTH: 98,1KNCOURSE: 19.3MM; ANGLE: 0 [WIDTH: 70MM WEIGHT: 16.1KG

MGFNS70-05-GK

COULISSEAU A CAME HORIZ. PR.POINCONNAGE FORCE:98,1KN;COURSE:21,3MM;LARG:70MM ANGLE:05[ POIDS:15,4KG

MGFNS70-10-GK

SLIDE CAM HORIZ. PR. PUNCH. STRENGTH: 98,1KNCOURSE: 23.3MM; ANGLE: 10 [WIDTH: 70MM WEIGHT: 14.8KG

MGFNS80-05-GK

COULISSEAU A CAME HORIZ.PR.POINCONNAGE FORCE:264.7KN;COURSE:35,5MM;LARG:80MM ANGLE:05[ POIDS:27,5KG

NCA 120006_K (Not available)

SLIDE CAM SUSPENDED FOR PUNCHING STRENGTH: 308KN; RACE: 38.6mm; ANGLE: 0 [WEIGHT: 80KG

NCA070006_K (Not available)

SLIDE CAM SUSPENDED FOR PUNCHING STRENGTH: 187KN; RACE: 38.6mm; ANGLE: 0 [WEIGHT: 42kg

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ