logo

Продажба на ANDREW CORP. во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ANDREW CORP. со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ANDREW CORP.

78HPT

Connector

HJ9-50

5" Heliflex- Air Dielectric coaxial Cable

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ