logo

Продажба на ANDRITZ во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ANDRITZ со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ANDRITZ

Cylinder for Type: 222.11

Pad Batch Dyeing,Commissions Nr : 106-7554 0, System / machine: two-roll padder, Model: 1990, Cylinder diameter: 220mm, 2000mm

TYPE=ACP65-315,8 DD

pump,- Q=60 m3/h- H=30 M – IMP:Ø290 MM (ANDRITZ)

S-150-330.3

ротациона пумпа

GID-030

ДРС-кабел

45 H3300 65 - 0001 12025

ПЕЧАТ Точка 45

SKA-30A-2,1-1.50

Вага LOADCELL

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ