logo

Продажба на ANSALDO ENERGIA во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ANSALDO ENERGIA со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ANSALDO ENERGIA

10000074478

AC inverter-svgt086power supply board sk galia

5.182.0                      

Diverter ПРИТИСОК ИНСТРУМЕНТ

5.253.1                      

струјниот трансформатор

5.468.0                      

2 Реле за префрлување сигнал

5.567.0                      

Приклучок за DISP. БЕЗБЕДНОСТ

5.610.3                      

Трансдуцерот SIGNAL ANALOGIQE од: 0-800V 4-20MASORTIE: +/- 10V 4-20mA

5.610.4                      

TRANSD лист. ГИС. ANAL.ENTREE: 0-800V 4-20mA OUT: +/- 10V

5.668.0                      

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА ЕЛЕКТРОНСКИ SPB00 SMO00

6.202.1B                     

Регулатор на напон

AT 607 V1

Thyristors avec transformateur

ELC452441

SCH.POT.REV.380 / 500V BPR50A Размислете за купување 260561

ELC452442

SCH.POT.REV.600 / 660V BPR66A Размислете за купување 260.562 во случај на цел треба да се идентификуваат точната моќ картичка

ELC48048106

DRIVE DC 1K1A 500VAC SPDM1M1RGE

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ