logo

Продажба на Remco (Regal) во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Remco (Regal) со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Remco (Regal)

8901001

blade lower

22343700

variable speed DC Motor

512059001

калибратор

517153-0-91

Inner mechanism STD for P.D. meter series G6-A1,S1,A3,S5,S6,S7 and F4-A1,S1,A3,S3,S6,S7 form NO:P0548.04

7-181793-21

motor CAT : BN33 Type: SP. FR HP: 1.0. SF:1.00 PH: 1 Hz : 50 RPM: 2850 Volt : 220-240. Amps: 6.0- 6.2

AJRM35HD

подемен ROBOT - 1 / 4HP, 1750RPM, 90VDC, 48C

DEL-10

10 литри на 6 kW 220 V 50 Hz или 380 волти еден pH 3 до pH 50 Hz

DEN-40

 40 литри 9 kW 220 V 50 Hz или 380 волти еден pH 3 до pH 50 Hz

F42DS8A01

Motor fan, Double shaft

MOD AA1R516OK

Motor SER 3TA UC17039/F, 240V 50HZ 0.75A 2700RPM

Model:2624D

Counter printer for Double meter case Model:H8-S1,S3,S5,S6,S7

S 548C54C28

Chemical pump,type: S SFLO PHI,1/3 HP, 1425 RPM, 230V /50Hz, FR: 48YZ, 40 deg. C, code N

S/N UC 4833/F

Elektromotor, Typ: 1NA UC17039 F MOD AA1R5160K 240V 50HZ 0.75A 2700 RPM

SER 12MA UC17039/F

фан мотор

AA1R5160K

електричен мотор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ