logo

Продажба на APC во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на APC со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката APC

200SGL1083

STARTER QAD KİT

AP9335TH

APC Temperature & Humidity Sensor

APC SMART-UPS RT 6000VA RM 230V (SURT6000RMXLI)

APC Smart-UPS-от On-Line, 4200 вати / 6000 VA, 230V Влез / Излез 230V, интерфејс порта DB-9 RS-232, RJ-45 10/100 Base-T, Smart-слот, Напредно модел траење, Rack Висина 3 U Вклучува: CD со софтвер, rack-монтирани поддршка шини, Упатство за корисникот Smart UPS сигнализација RS-232 кабел, веб / Картичка SNMP управување

ART.NR.: E692445

АПЦ SMART-UPS 2200VA LCD 230V

BK500EI

APC Back-UPS 500, 500VA/300W, Input 230V/Output 230V, Interface Port DB-9 RS-232, USB

GCSG-502

GCU Generator Control Unit

MGE 5000 120 KVA

UPS with circuit braker and cards

MGE 5000 60KVA

UPS with circuit braker and cards

MGE 5000 80KVA

UPS with circuit braker and cards

MODEL: SU2000R3X155

UPS 2000VA (Uninterruptible Power Supply)

NBES0306

NetBotz Vibration Sensor - 12 ft.

NBES0307

NetBotz Smoke Sensor - 10 ft.

P/N: 206-062-200-123

STARTER GENERATOR(200SGL-132Q)

SC620I SMART-UPS SC 620VA 230V

APC Smart-UPS,390 Watts /620 VA,Eingang 230V /Ausgang 230V, Interface Port DB-9 RS-232

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ