logo

Продажба на ARDETEM во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ARDETEM со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ARDETEM

µCONSOLE LCD

Прикажи / одвојува програмирање единица за сите Ardetem уреди

20008

DRB-5 TPI DIN држачот на железнички Поврзување на терминал / конектор за Хет железнички за снабдување со електрична енергија и автобус за два уреди, потребно е конектор

20064 PECA11D2RF

MEASURMENT UNIT

20085

TPIs 50 N F / I конвертор Ethernet еден канал фреквентен конвертор Влез: контакт, логика, Намур, NPN / PNP Аналоген излез: 0 - 20 mA, 0 - 10 V Програмабилни компјутер со софтвер за надзор преку USB порт или Ethernet

20090

TPIs 12 предаватели со процесот на инпут 1 аналоген излез Предаватели со внесување на процесот во 7.2 mm-домување Влез: mA; mV; V 1 аналоген излез: 0 - 10 V; 0/4 - 20 mA активни Моќност: 24 VDC Програмабилни компјутер со софтвер за надзор преку USB порта

20164 PECA11D2RF

Универзална фаза анализатор Disturbancen AC универзална анализатор за мешање 3 или 4 жица трифазни системи, читање балансирани и небалансирани мрежи 2 R-2 релејни излези NO F - Modbus TCP Ethernet излез Екран: 96 x 96 со задно осветлување Да прикаже до 50 параметри Горните и долните анализа бран 2 програмабилен се движи напон ОН = 100V LN / LN LL 173V и 330V / 600V LL 2 програмабилен струја се движи од 0 до 1 А и 0 .5 А Универзална напојување AC / DC 40ms време на одговор (2 периоди) Стандарден излез RS 485 Modbus Царинската тарифа број: 9030390090 Земја на потекло: Франција / ЕУ

20182 TRM4 2A

TRM4 2A Universal three-phase analyzer Universal three-phase analyzer 3 or 4 wire three-phase systems, reading balanced and unbalanced networks Input: Voltage 0 3 .150 VAC, 0 ... 500 VAC Output: 3 Current 0 .1 0 .5 A and A (automatic switching) Universal power supply AC / DC Response time 40ms (two periods) Outputs 2 x analog bipolar) PC programmable with software SUPERVISION Possible options: Up to 5 programmable analog 0 ... 20mA, 4 ... 20mA, 0 ... 5 mA two of these bipolar) 4 output relays without analog output, or 2 Relay outputs with max. 2 analog outputs Ethernet Profibus DP • Overload: 10 times the rated current for 10 seconds • 50 times rated current (EDF standard) for 60 ms

20223 DIP400 A1 R

Екран со двонасочен внес на процес

ART.NR. 20009

Надзор програмирање алатка Софтвер за програмирање на ARDETEM Уреди, вклучувајќи USB интерфејс и поврзување кабли

ART.NR. 20012

μCONSOLE LCD Прикажи / Отстранлив програмирање единица за сите Ardetem уреди

ART.NR. 20017

TPI 10 AR универзална предавател со Аналоген излез и 2 релеи TPI 10 AR Универзална Влез: струја, напон, температура отпорност Излез: аналоген (струја / напон), 2 релеи Програмабилни со дисплеј / PC Универзална напојување: 20-300 VDC / VAC

DIP 400

digital indicator

PECA 30 ES

анализатор со TPS, мрежен анализатор за мерење, AC напон во посебен дизајн

PECA11

АПАРАТИ ЗА МЕРКА CENTRAL Сегашниот влез: 1A и 5 А AC Влезен напон: 175 V и 600 V AC За сите типови на мрежи Графички LCD екран со задните осветлување 28 мерливи параметри: 3U, 3V, 3i, cos, F, F, P, Q, S, E ... Прикажување на енергија на 8 бројки на една линија со автоматско вклучување на горниот единица Автоматска корекција на жици Излез: RS 485 MODBUS / JBUS Универзална напојување; 20-270 VAC и 20 до 300 VDC Формат: 96x96mm

PECA11 DC 15-50

Мерење на DC сигнали - Димензии 96x96x108mm -LCD, DC мрежи

PECA3001

Сигнал анализатор за електрична мрежи

SP 125 ARD

ИЗОЛАЦИЈА СТАНДАРДНО ДЕТЕКТОР

TAI 60

Programmierbarer Transmitter

TMA-HI

AC MEASURE TRANSMITTERS - high insulation 4KV. Input 0-5A and standard output 4-20mA Galvanic partition: 4Kv Accuracy rating: <0.3% Power supply: 20 to 270 Vac and 20 to 300 Vdc

TMP

DC MEASURE TRANSDUCER / DC MESSUMFORMER Input / Eingang: 0-1000 VDC Output / Ausgang: 4-20 mA Galvanic partition / galvanische Trennung: 2KV Accuracy rating / Genauigkeit: 0.2% For DIN rail mounting / Für Montage auf DIN Schiene Power supply / Spannungsversorgung: 20 ... 270 Vac & 20 ... 300 Vdc

TMP-HI-2

TMP-HI-2 EXCITATION CURRENT TRANSDUCER ,I/P : 75A/100mV O/P : 4-20 mA AUX : 90-270 VAC, 88-350 VDC 2-WIRE SENSOR

TPI400 A

програмабилни КОНВЕРТОР Влез: mA, СН, V. Bidirectionnal сегашните и напон влез до +/- 300 V DC Точност рејтинг: 0.1% Програмабилни фактор скала За снабдување со сензор 2-жица Изолирани аналоген излез (напон или струја) За монтажа на DIN шина Програмабилни од страна на софтвер или μconsole (опционално) Универзална напојување: 20 до 270 VAC и 20 до 300 VDC

TRM 2

А три-фаза анализатор за синхрони мрежи Трифазен анализатор за синхрони мрежи DIN железнички монтажа AC индикатор за замена или трифазни системи влезниот напон 0 1 0,150 VAC, 0 ... 600 VAC + 20% 1 сегашниот влез 0 .1 0 .5 А или А (автоматски префрлување) Spanungsversorgung Универзална AC / DC Време на одговор 40ms (два периоди) 1 аналоген излез Програмабилни со дисплеј (LCD μCONSOLE) или компјутер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ