logo

Продажба на AR RF-Microwave Instrumentation во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AR RF-Microwave Instrumentation со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AR RF-Microwave Instrumentation

100A400

100 Watt CW, 100 kHz-400 MHz (W / DCP, IEEE & RS-232 интерфејс)

DC3400A

10 kHz-400 MHz, 250 Watt, двоен насочен спојка

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ