logo

Продажба на ASAHI во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ASAHI со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ASAHI

CBN150*3.2*50-B91-KHR GRINDING

CBN150 * 3.2 * 50-B91-KHR БРУСЕЊЕ

DIYAFRAM VALVE DN25,PN10 FLG(DIN)

ТИП 14 GOVDE: PVDF, KAPAK: PP-G, DIYAFRAM: Тефлонски + EPDM + PVDF гас бариера

DIYAFRAM VALVE DN40,PN10 FLG(DIN)

ТИП 14 GOVDE: PVDF, KAPAK: PP-G, DIYAFRAM: Тефлонски + EPDM + PVDF гас бариера

DIYAFRAM VALVE DN65,PN10 FLG(DIN)

ТИП 14 GOVDE: PVDF, KAPAK: PP-G, DIYAFRAM: Тефлонски + EPDM + PVDF гас бариера

JAS 12 (PB2)

Тај Род КРАЈ

MES-8240

RANGE 0-350 KGF/CM INPUT DC 24 V OUTPUT 320 Ma N° 8007

REDUCTOR COMMANDE BUTTERFLY WAFER VALVE

: TIP 57 DN100, PN10, поврзување: нафора, течност: ACIT, диск: PVDF, SEAT: FPM-F, REDUKTOR: OPEN / CLOSE : PVDF

Type 57 DN150 PN10

Редуктор КОНТРОЛА нафора пеперутка вентилите

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ