logo

Продажба на ASAHI GAUGE MFG. CO во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ASAHI GAUGE MFG. CO со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ASAHI GAUGE MFG. CO

A X 100

Релативен притисок, опсег: 0 - 600 kPa, ПРИКЛУЧУВАЊЕ ГОЛЕМИНА: 40 mm, РЕЈТИНГ: ANSI 150 FF,                       ЕЛЕМЕНТ Материјал: SUS 316, Тефлон покритие, тело материјал: SUS316

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ