logo

Продажба на ASAHI GAUGE MFG. CO во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ASAHI GAUGE MFG. CO со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ASAHI GAUGE MFG. CO

A X 100, PRESSURE GAUGE, RANGE: 0 - 600 KPA, CONNECTION SIZE: 40 MM, RATING: ANSI 150 FF

ЕЛЕМЕНТ Материјал: SUS 316, Тефлон покритие, тело материјал: SUS316, течност: слаба                       КИСЕЛИНА, дијафрагмата печат, со dampener

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ